Καουμποϊλίκια …. και γελοιότητες

Ησκηνή όπου ένας έφιππος αγρότης κάλπασε προς τον Μητσοτάκη για να τον αποθεώσει ξεχείλιζε από αυθορμητισμό. Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν οι επικοινωνιολόγοι στην Αμερική. Και ο πρωθυπουργός μας τα εισάγει στην Ελλάδα πληρώνοντας τα μαλλιά της κεφαλής μας σε αμοιβές εξειδικευμένων συμβούλων.

Και μπορεί οι επιτελείς του να μην καταλαβαίνουν, αλλά ο κόσμος βλέπει τη γελοιότητα και αποκαρδιώνεται ακόμα περισσότερο.

Ακόμα χειρότερα όταν, λίγες μέρες μετά τη ΔΕΘ, ο κόσμος καταλαβαίνει τον βαθμό της εξαπάτησης που επιχειρήθηκε εις βάρος του. Τρεις θηριώδεις χάρες στους έχοντες, η μείωση της φορολογίας στις μεγάλες επιχειρήσεις, η κατάργηση του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ στις μεγάλες ακίνητες περιουσίες και το αφορολόγητο στις γονικές παροχές μέχρι 800.00 ευρώ εξαγγέλθηκαν ως μέτρα κοινωνικής ευαισθησίας.

Η επιδότηση στους λογαριασμούς του ρεύματος θα είναι περίπου 9 ευρώ. Και τα 1.200 για τους νέους εργαζόμενους είναι 100 τον μήνα για ένα εξάμηνο, ένα παλιό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που βαφτίστηκε «εθνικό σχέδιο».

Αλλά ο πρωθυπουργός ισχυρίζεται ότι όλοι τρέχουν έφιπποι να τον συγχαρούν. Πειστικό ακούγεται.

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr/editorial/395849_kaoympoilikia )