ΚΚΕ: Αυταπάτες ότι ο καθαρισμός του Σέιχ Σου προχωρά

 

Την άμεση λήψη μέτρων πυροπροστασίας ζητεί το Κομμουνιστικό Κόμμα τονίζοντας πως η χθεσινή πυρκαγιά στο δάσος του Σέιχ Σου και τα 90 στρέμματα δασικής έκτασης που χάθηκαν «αναδεικνύουν τις μεγάλες ελλείψεις σε έργα και δράσεις αντιπυρικής προστασίας».

«Καλλιεργούν αυταπάτες ότι ο καθαρισμός του Σέιχ Σου προχωρά, τη στιγμή που αυτός ξεκίνησε στις 14/6, χωρίς τους απαραίτητους πόρους, κρατική στήριξη σε προσωπικό και σύγχρονα μέσα και μάλιστα, ενάμιση μήνα αργότερα από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου που ήταν στις 1/5(!)», τονίζεται -μεταξύ άλλων- σε ανακοίνωση της Τ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Επισημαίνεται δε ότι «ίδια κατάσταση επικρατεί και στις υπόλοιπες εκτάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης», όπως είναι τα αστικά άλση ή τα πρώην στρατόπεδα, «που είναι αφημένα στην τύχη τους, με την όποια δράση συντήρησής τους να γίνεται, ουσιαστικά, με την εθελοντική πρωτοβουλία των κατοίκων».

 

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Εφημ. Συντακτών

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend