Κορονοϊός: Η Pfizer ετοιμάζει φάρμακο – Βρίσκεται ήδη στη 2η φάση των δοκιμών

Ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά ανακοίνωσε “με ικανοποίηση” ότι η εταιρεία πέρασε στη δεύτερη φάση μελέτης για φάρμακο που προορίζεται για συμπτωματικούς ενήλικες οι οποίοι θα έχουν νοσήσει με κορονοίό.

Σύμφωνα με ανάρτηση του CEO της εταιρείας, Άλμπερτ Μπουρλά, οι κλινικές μελέτες του εν λόγω σκευάσματος βρίσκονται ήδη στη δεύτερη φάση τους, με τον επικεφαλής της εταιρείας να υποστηρίζει πως, μαζί με τον εμβολιασμό, είναι σημαντική και η παραγωγή φαρμάκου για την αντιμετώπιση του ιού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το φάρμακο προορίζεται για συμπτωματικούς ενήλικες που θα έχουν νοσήσει με κορονοϊό, δεν θα έχουν νοσηλευτεί, ενώ δεν θα ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο τέλος της ανακοίνωσης, αν οι δοκιμές κριθούν επιτυχημένες, το φάρμακο δημιουργεί την προοπτική να προσφέρει μία σημαντική ιατρική απάντηση που δεν έχει μέχρι στιγμής δοθεί, καθώς θα αποτελεί μία πρωτοποριακή θεραπεία, με ένα φάρμακο που θα χορηγείται από το πρώτο κιόλας σύμπτωμα.

“Για να νικήσουμε τον κορονοϊό θα χρειαστούμε πιθανότητα και τα εμβόλια και τις θεραπείες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε αρχίσει το δεύτερο (από τα τρία) στάδιο της μελέτης φαρμάκου που σχεδιάζεται για την αντιμετώπιση του SARS-CoV-2 σε μη νοσηλευόμενους ενήλικες χαμηλού κινδύνου”, έγραψε στο Twitter ο Άλμπερτ Μπουρλά.

(ΠΗΓΗ : https://www.news247.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend