Κρήτη: Ηλικιωμένο ζευγάρι πέθανε από τις αναθυμιάσεις και το κρύο

Το ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να ζεσταθεί: ο 95χρονος πέθανε από αναθυμιάσεις από κάρβουνα και η κατάκοιτη σύζυγός του πέθανε από το κρύο.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων στο χωριό Βορίζια του Δήμου Φαιστού. Και οι δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί, πεσμένοι στο πάτωμα, σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού από μια γειτόνισσα.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν τους αστυνομικούς να εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο να πέθανε πρώτα ο 95χρονος από αναθυμιάσεις από κάρβουνα και αργότερα η επίσης υπερήλικη και κατάκοιτη σύζυγός του, πιθανόν από το κρύο, καθώς βρέθηκε στο πάτωμα με μια κουβέρτα.

Από τους αστυνομικούς εξετάζεται το ενδεχόμενο ο υπερήλικος άνδρας να καθάρισε την ξυλόσομπα, να έβαλε τα κάρβουνα σε κουβά, και αυτός να λειτούργησε σαν μαγκάλι, εκλύοντας μονοξείδιο του άνθρακα και δηλητηριάζοντας τον 95χρονο. Με βάση το σενάριο αυτό, φαίνεται να ακολούθησε πιθανόν από το κρύο ο θάνατος της γυναίκας, η οποία εικάζεται ότι επιχείρησε να κατέβει από το κρεβάτι και έπεσε.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend