Κραυγή αγωνίας από νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό: «Είμαστε δύο νοσηλευτές για 46 ασθενείς» (Video)

«Είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη χωρίς πυρομαχικά, χωρίς όπλα, χωρίς στρατιώτες, χωρίς τίποτα. Είμαστε μόνοι μας. Ζητάμε βοήθεια…».

Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που βιώνει το υγειονομικό προσωπικό της χώρας και οι ασθενείς είναι ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο μία νοσηλεύτρια περιγράφει τι συμβαίνει στις κλινικές Covid.

Απαντώντας σε ερώτηση που της έγινε στην εφαρμογή Tik Tok για το «αν βλέπει κανένα ασθενή ή είναι όλη μέρα… λούφα», η νοσηλεύτρια περιγράφει τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν αυτή και οι συνάδελφοί της.

Χαρακτηριστικά τονίζει ότι οι συνάδελφοι της βγαίνουν θετικοί στο κορονοϊό, ο ένας μετά τον άλλον, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων ότι «Είμαστε δύο νοσηλευτές για 46 ασθενείς».

«Δεν υπάρχουν νοσηλευτές, δεν υπάρχουν γιατροί, δεν υπάρχουν εντατικές, είμαστε όλοι εξαντλημένοι».

«Είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη χωρίς πυρομαχικά, χωρίς όπλα, χωρίς στρατιώτες, χωρίς τίποτα. Είμαστε μόνοι μας. Ζητάμε βοήθεια και η απάντηση του Μητσοτάκη είναι ότι “είναι το ίδιο είναι να διασωληνωθεί ένας άρρωστος στον όροφο και το ίδιο είναι στην Εντατική”. Όχι δεν είναι. Οι άνθρωποι πεθαίνουνε…».

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend