Κριθαρίδης (εκπρόσωπος τύπου ΜΕΡΑ25) για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην ΔΙΑΣ: Προτεραιότητες της Μητσοτάκης Α.Ε

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης δεν άφησε ασχολίαστη την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να επισκεφθεί αστυνομικούς πριν την αλλαγή του χρόνου.

Αναλυτικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25 τόνισε: “Ο Πρωθυπουργός λίγο πριν αλλάξουμε χρόνο επέλεξε να επισκεφθεί μετά της συζύγου μια ομάδα ΔΙΑΣ που έπιανε βάρδια αντί για κάποιους υγειονομικούς στα δημόσια νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, τα οποία όλο αυτό το τραγικό διάστημα δεν έχει επισκεφτεί. Προτεραιότητες της Μητσοτάκης Α.Ε“.

ΠΗΓΗ : https://www.news247.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend