Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Συγχωροχάρτι στον Μπογδάνο – Έκανε «λάθος» – Στο μέλλον δεν θα γίνει ανεκτό

Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα η κυβέρνηση στην υπόθεση Μπογδάνου που μετά από προκλητική σιωπή δυο ημερών χαρακτήρισε απλώς «λάθος» την εμετική και επικίνδυνη ανάρτησή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του έδωσε συγχωροχάρτι.

Ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών υποστήριξε ότι «η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ήταν ένα λάθος που αναγνώρισε μεν ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών πόσο μάλλον των παιδιών. Αυτή η αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη της παράταξης πρέπει να ακολουθούν αυτή την αρχή».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ / «Αδύναμος ο Μητσοτάκης- Δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο»

Αλ. Νικολαΐδης: Ντροπή για τη δημοκρατία πολιτική παράταξη να ανέχεται τέτοιους βουλευτές

«Πολιτική παράταξη που ανέχεται από βουλευτές της, δημοσιοποίηση ονομάτων παιδιών με προφανείς φασιστικές διαθέσεις, ξέπλυμα ενδοοικογενειακής βίας, κανονικοποίηση βιασμού και δημοσιοποίηση κοινωνικών φρονημάτων ζωντανά στον αέρα, είναι ντροπή για τη δημοκρατία» σχολίασεο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Νικολαΐδης με ανάρτησή του στο Twitter.

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr )