Κυβερνητική προβοκάτσια με άρωμα… ΕΡΕ: Έκλεισαν τα μικρόφωνα για να βγάλουν τον Πολάκη… ταραξία (Photos)

Ασύλληπτες διαστάσεις λαμβάνει η επιχείρηση λογοκρισίας που αποπειράται να επιβάλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς εν έτει 2022 επιχειρεί να φιμώσει ακόμα και τις φωνές των διαφωνούντων βουλευτών με… άρωμα ΕΡΕ του ’60.

Δείτε επίσης: Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα Αθανασίου: Λογόκρινε τον Πολάκη για να μην ακουστεί η αλήθεια για το σκάνδαλο Novartis

Τη Δευτέρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε τη σφραγίδα της και σε μία ακόμα κοινοβουλευτική εκτροπή. Τη στιγμή που ο Παύλος Πολάκης επιχείρησε να αναφερθεί στο σκάνδαλο Novartis, μία υπόθεση που η κυβέρνηση συνεπικουρούμενη από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ επιχείρησε να αποσιωπήσει, τότε ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου έκλεισε τα μικρόφωνα και διέκοψε τη συνεδρίαση. Φαίνεται πως η ΝΔ βαδίζει απαρασάλευτα και απαρέγκλιτα στις πρακτικές που επιστράτευε η Δεξιά του 1960, τακτικές που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε κοινοβουλευτική δημοκρατία στον σύγχρονο δυτικό κόσμο, γράφοντας μία «μαύρη» σελίδα στον κοινοβουλευτισμό.

Μετά τις διώξεις δημοσιογράφων, και τη στοχοποίηση του Κώστα Βαξεβάνη και της Γιάννας Παπαδάκου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να εκτίθεται ανεπανόρθωτα, χωρίς αιδώ, καθώς γνώριζαν πως ο Π. Πολάκης για τη Novartis. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, ο προεδρεύων Χ. Αθανασίου δεν έδειξε την ίδια… ευαισθησία για το γεγονός πως έτερος ομιλητής επί 5 λεπτά «λιβάνιζε» την αρχειοθέτηση Γεωργιάδη…

Άδωνης σε… ετοιμότητα

Ωστόσο, το μέγεθος της προβοκάτσιας που στήθηκε εις βάρος του Παύλου Πολάκη, και την απόπειρα να εμφανιστεί -για ακόμα μία φορά- ως «ταραξίας», αποτυπώνεται στην ετοιμότητα που επέδειξε ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης που παρακολουθούσε από τα υπουργικά έδρανα, ασκαρδαμυκτί, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να απαθανατίσει σε βίντεο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, για να το στείλει στον Γιάννη Κουρτάκη ώστε να δημοσιευτεί, προκειμένου να παρουσιαστεί για μία ακόμα φορά ο Π. Πολάκης ως… ταραχοποιό στοιχείο.

Φτάσαμε ξανά στην εποχή της προβοκάτσιας. Η παλιά «καλή» ΕΡΕ.

ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr