Κυριάκος Μητσοτάκης / Ένα ακόμη ανέμελο Σαββατοκύριακο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία για ακόμα ένα ανέμελο Σαββατοκύριακο, την ώρα που η κοινωνία αντιμετωπίζει συσσωρευμένα προβλήματα

Παρά τα συσσωρευμένα προβλήματα στην κοινωνία με προεξάρχοντα το κύμα ακρίβειας που σαρώνει το εισόδημα των πολιτών και την άσχημη επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα, ο  πρωθυπουργός εξασφάλισε ακόμα ένα ανέμελο Σαββατοκύριακο στην αγαπημένη του παραλία στο Μαράθι Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, o Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος και συνοδευόταν από την σύζυγό του Μαρέβα.

Στην παραλία έμεινε περίπου μια ώρα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με κόσμο που βρέθηκε εκεί για μπάνιο.

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend