Κύμα οργής κατά Μητσοτάκη και κυβερνητικής αδράνειας και ανικανότητας ξεκινά από τα social media, αφού μόνο εκεί κανείς μπορεί να εκφραστεί

Οργισμένος κάτοικος: «Τα γ@μ..δια, μόνο για φωτογραφίες και φόρους είναι» (video)
Σε απόγνωση οι πολίτες – “Καίγεται το χωριό. Μόνο για φωτογραφίες είναι.”

Φρικτές είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στην Εύβοια, με τον κόσμο να φεύγει και με βάρκες από την περιοχή για να σωθεί. Η οργή και η απελπισία των κατοίκων είναι έκδηλη, ενώ “βροχή” πέφτουν οι καταγγελίες για την ανέτοιμη κυβέρνηση και την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού.

Ακόμη ένας αγανακτισμένος κάτοικος “στόλισε” με βρισίδια σε ζωντανή μετάδοση την κυβέρνηση από το τοπίο πύρινης καταστροφής στην Εύβοια. “Μόνο για φωτογραφίες είναι, μόνο τους φόρους θέλουν να πάρουν”.

Το βίντεο δέχθηκε «θερμή υποδοχή» στα social media την ίδια ώρα που χιλιάδες πολίτες/χρήστες τους εκφράζουν, οι περισσότεροι με ορθότερο τρόπο αλλά με τον ίδιο θυμό, την αντίδρασή τους.

Μετά τα “διπλά ανίκανοι” και “Μητσοτάκη γαμ..σαι ρε μαλ..α” που είπε σε έξαλλη κατάσταση πολίτης στις Ροβιές, αφήνοντας ενεούς τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, ακόμη ένας πολίτης ξέσπασε, αυτή τη φορά στην κάμερα του Alpha για την εγκατάλειψη της περιοχής στην τύχη της την ώρα που η φωτιά κατακαίει τα πάντα.

Το βίντεο δέχθηκε «θερμή υποδοχή» στα social media την ίδια ώρα που χιλιάδες πολίτες/χρήστες τους εκφράζουν, οι περισσότεροι με ορθότερο τρόπο αλλά με τον ίδιο θυμό, την αντίδρασή τους.

“Ούτε πυροσβεστικά ούτε τίποτα, δημοτική αρχή πουθενά, απούσα. Καίγεται το χωριό, κανένας, μόνο για φωτογραφίες είναι. Μόνο κάτι γαλονάδες περνάνε με τα τζιπ μέσα και καμαρώνουν. Εδώ ποιος νοιάζεται; Μόνο τα λεφτά, τους φόρους θέλουν να παίρνουν. Τα γ@μ..δια, γ@μώ τον αντίχριστό τους”!

Έξαλλος φωνάζει ο πολίτης  απ΄ την ανυπαρξία πυροσβεστικών μέσων  και φωνάζει ¨Παραιτηθείτε ! ¨

Ενώ άλλος αναρωτιέται:

 

Πηγή: www.rosa.gr , https://tvxs.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend