Λάκης Λαζόπουλος / Περιπέτεια υγείας για τον ηθοποιό

Ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε το Σάββατο το πρωί στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα – Αναβάλλονται οι καλοκαιρινές παραστάσεις

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος το Σάββατο το πρωί διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα και και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Λόγω αυτής της περιπέτειας όπως ανακοινώθηκε ακυρώνονται οι παραστάσεις που ετοίμαζε με τίτλο «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» με το θέατρο του Νέου Κόσμου, kai σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο. Συμπρωταγωνιστές του ήταν η Λένα Ουζουνίδου και ο Σπύρος Γραμμένος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram «Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

«Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορέσουμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη και αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου» σημειώνεται στην ίδια ανάρτηση.

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Η Αυγή