Λίνα Μενδώνη / Έργο μικρής κλίμακας το «τσιμέντωμα» στην Ακρόπολη

Απέφυγε να απαντήσει για άλλη μία φορά η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνμη, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, αναφορικά με τα έργα «τσιμέντωσης» στην Ακρόπολη και κατά πόσο είναι ενήμερη, για αυτά, η UNESCO.

«Αυτό που βγαίνει από τη μία απάντησή της είναι ότι, δεν έχει προβεί σε καμία ενημέρωση της UNESCO, σε κανένα επίπεδο και με κανένα τρόπο», επεσήμανε η Σ. Αναγνωστοπούλου.

Η Λ. Μενδώνη προσπάθησε μάλιστα να κρυφτεί για άλλη πίσω από τα άτομα με αναπηρία «πράγμα για το οποίο την έχει διαψεύσει η ίδια η πραγματικότητα της Ακρόπολης», σχολιάζει η Σία Αναγνωστοπούλου.

Σημειώνεται ότι η υπουργός Πολιτισμού όχι μόνο δεν απάντησε για το αν έχει προβεί σε ενημέρωση της UNESCO, αλλά επιτιθέμενη στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «συντονισμένη προσπάθεια με συνεχή fake news» από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ίδια λόγω ένδειας επιχειρημάτων κατέφυγε στη γνωστή τακτική της επίθεσης δηλώνοντας ότι «δεν μπορώ, όμως, να μη σταθώ στο γεγονός ότι η κομματική γραμμή της παράταξής σας έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής, σε σημείο που ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επί 4,5 χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτε στον πολιτισμό, ούτε στην Ακρόπολη, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε ψευδείς ειδήσεις, οδηγούμενος σε απελπισμένες ανακοινώσεις, με χρήση διχαστικής γλώσσας, διαστρεβλώσεων και συνεχών fake news.».

Μάλιστα η Λίνα Μενδώνη ανέφερε ότι «οι εργασίες για τη διαμόρφωση των διαδρομών στην Ακρόπολη για άτομα ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα, καθώς και η τοποθέτηση του ανελκυστήρα πλαγιάς θεωρούνται έργα μικρής κλίμακας».

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr)