Λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη έπεσε σε λακούβα 5 μέτρων – Είχε ξαναγίνει και το 2020

Λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη έπεσε σε λακούβα 5 μέτρων – Είχε ξαναγίνει και το 2020 (Video)
Εντελώς ανέτοιμο το επιτελικό κράτος για τη διαχείριση και αυτής της κρίσης, παρά τις έγκαιρες προβλέψεις του φαινομένου.

Απίστευτες είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, με τον κρατικό μηχανισμό για ακόμη μία φορά ανέτοιμο, παρά τις έγκαιρες προβλέψεις του φαινομένου.

Μετά τους μαθητές και τους φοιτητές που έδωσαν αγώνα να απεγκλωβιστούν από τα σχολεία και τις σχολές τους, δεκαπέντε επιβάτες λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής έζησαν τον τρόμο όταν πηγαίνοντας για τη δουλειά τους, το μεγάλο όχημα έπεσε σε λακούβα πέντε μέτρων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως Βότση.

Συνεχίζεται η επέλαση του “Μπάλλου”: Απίστευτες εικόνες – Βούλιαξε λεωφορείο στην Ποσειδώνος
Η λακούβα είχε δημιουργηθεί από την υποχώρηση του οδοστρώματος λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που χτύπησε και τη Θεσσαλονίκη.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν καταγράφηκε κάποιος τραυματισμός μολονότι, όπως καταγγέλθηκε στο ΟΡΕΝ, παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στο ίδιο ακριβώς σημείο και το 2020.

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend