Μάνι Πακιάο: Το αντίο του κορυφαίου πυγμάχου που ξεκίνησε από χαμίνι και μπήκε στη λίστα Forbes

Ο κορυφαίος πυγμάχος Μάνι Πακιάο με ανάρτησή του στο twitter ανακοινώνει την αποχώρησή του από τα ρινγκ στέλνοντας και ένα ισχυρό μήνυμα:

 «Στους καλύτερους fans και στο καλύτερο άθλημα του κόσμου… Ευχαριστώ! Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες αναμνήσεις. Αυτή είναι η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου, αλλά είμαι εντάξει. Κυνηγήστε τα όνειρά σας, δουλέψτε σκληρά και θα δείτε τι θα συμβεί. Αντίο»

Απο «χαμίνι» … στη λίστα του Forbes

Ο Πακιάο χρειάστηκε μόλις τρία χρόνια επαγγελματικής πορείας για να φτάσει στον πρώτο παγκόσμιο τίτλο το 1998. Από εκείνο το σημείο και μετά, τα ρεκόρ υπήρξαν ασύλληπτα. Παραμένει ο μόνος πυγμάχος στην ιστορία με ζώνες σε 8 διαφορετικές κατηγορίες βάρους.

Εγκατέλειψε λόγω ακραίας φτώχειας το σχολείο και για ένα διάστημα έζησε σαν άστεγο χαμίνι στους δρόμους της Μανίλα. Όταν ξεκίνησε την πυγμαχία ήταν τόσο αδύνατος που, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του, έβαζε πέτρες στις τσέπες του για να πιάσει το κατώτατο επιτρεπτό όριο βάρους. Το 2016 το Forbes τον κατέταξε στην 63η θέση των πιο καλοπληρωμένων αθλητών με έσοδα κοντά στα 25 εκατ. δολάρια!!

(ΠΗΓΗ : https://www.newscenter.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend