Μένιος Φουρθιώτης / Τωρα απειλεί την κυβέρνηση και με ηχητικά

Η νέα ανάρτηση του υπόδικου τηλεπαρουσιαστή και το μήνυμα που στέλνει στον Γιώργο Γεραπετρίτη

ΟΜένιος Φουρθιώτης εκτός από sms που εκθέτουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι έχει κρατήσει και ηχητικά τα οποία απειλεί να δώσει στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για ξεκάθαρη αιχμή κατά του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη ο οποίος την περασμένη Κυριακή είχε ισχυριστεί ότι ουδέποτε έχει δει ούτε γνωρίζει εξ όψεως τον Φουρθιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής δημοσίευσε sms στο οποίο φαινόταν ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης νομοθετούσε κατ’ εντολή του. Ο υπουργός Επικρατείας στο μήνυμα ανέφερε τα εξής:

«Καλησπέρα κύριε Φουρθιώτη και συγγνώμη για τη δυσκολία επικοινωνίας διότι πραγματικά βρισκόμαστε σε εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη κατάσταση λόγω ιού με απανωτές συναντήσεις. Σε επικοινωνία που είχα με τον κύριο Λιβάνιο μου μετέφερε ακριβές περιεχόμενο της οδηγίας και ό,τι είχε εξαρχής αναρτηθεί. Επιπλέον ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Πέτσας με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν δεσμευθεί για οτιδήποτε άλλο. Στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παράγραφο στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί. Θα υπάρξει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά σύντομα που θα αφορά περιφερειακούς σταθμούς με εκτίμηση, Γεραπετρίτης».

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται το ενδιαφέρον η συνέχεια και κατά πόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να καλύπτει τον υπουργό του.

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr