ΜέΡΑ25: Η γερμανική πολιτική δεν θα αλλάξει, όποια κυβέρνηση και αν προκύψει

Η πολιτική της γερμανικής ηγεσίας δεν πρόκειται να αλλάξει στα καίρια ζητήματα, όπως και να διαμορφωθούν οι συνθήκες και όποιος κυβερνητικός συνασπισμός και αν προκύψει, εκτιμά το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γερμανία και την έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των κομμάτων.

Στην ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 τονίζει ότι «αυτή είναι η “μεταδημοκρατία” στην οποία διαβιούν οι ευρωπαϊκοί λαοί: κυβερνήσεις να εναλλάσσονται, αλλά η “κυβερνητική συνέχεια” να διασφαλίζει τη μη πραγματική και ουσιαστική εναλλαγή των εφαρμοζόμενων πολιτικών τους. Ή, όπως το έθεσε με αφοπλιστική κυνική ειλικρίνεια ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, “δεν πρέπει να επιτρέπουμε στις Εκλογές να αλλάζουν την οικονομική πολιτική”».

Επισημαίνει επίσης ότι για την Ελλάδα και «για το δε εγχώριο, ετεροπροσδιοριζόμενο πολιτικό σύστημα, ήδη η Κυβέρνηση αλλά και η Αξιωματική Αντιπολίτευση ελπίζουν σε μία γερμανική μεταστροφή ώστε να καταφέρουν να αποσπάσουν την “άδεια” για μια πιο ελεύθερη -οικονομική κυρίως- διακυβέρνηση, όπως ο κρατούμενος ελπίζει στην αλλαγή του δεσμοφύλακά του με έναν άλλο πιο χαλαρό».

(ΠΗΓΗ : https://www.efsyn.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend