ΜέΡΑ25: «Προσπάθεια συγκάλυψης της δολοφονίας του 18χρονου Ρομά»

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει η απόφαση για τη μη προφυλάκιση των 7 αστυνομικών που δολοφόνησαν 18χρόνο άοπλο Ρομά στο Πέραμα και ο φερόμενος ως Υπουργός “Προστασίας” του Πολίτη έσπευσε να πανηγυρίσει δηλώνοντας μάλιστα την “«ικανοποίησή του που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι αστυνομικοί χωρίς κανένα περιοριστικό όρο!”».

«Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε για άλλη μια φορά ο κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος είχε επισκεφτεί κιόλας τους συγκεκριμένους αστυνομικούς ως μια ανθρώπινη πράξη συμπαράστασης», επισημαίνει ο Μιχάλης Κριθαρίδης, τονίζοντας ότι είναι σαφές «πως επιχειρείται μια προσπάθεια συγκάλυψης της στυγερής δολοφονίας και του τραυματισμού των νέων αυτών παιδιών στο Πέραμα. Μια συγκάλυψη που εκπορεύεται φυσικά από το ίδιο το Υπουργείο δήθεν Προστασίας του Πολίτη και οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη είναι κάτι παραπάνω από εξόφθαλμες, εξ ου και η άμεση “ικανοποίηση” του κ. Θεοδωρικάκου από την απόφαση».

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend