Μέσα Μαζικής Μεταφοράς / Δρομολόγια εξπρές προς τις εντατικές που ασφυκτιούν

Καθημερινό φαινόμενο τα γεμάτα οχήματα και συρμοί – Επί 2 χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο υπουργός Κ. Καραμανλής κωφεύουν στις εκκλήσεις των επιστημόνων

Κανένα πρόβλημα δεν φαίνεται να εντοπίζει από την υπουργική mercedes του ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής με την εικόνα που παρουσιάζουν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, την ώρα που πλέον ανακοινώνονται τριψήφιοι αριθμοί θανάτων από την πανδημία covid-19 -και ακόμη πιο απροβλημάτιστος φαίνεται να είναι ο πολιτικός του προϊστάμενος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τι κι αν οι επιστήμονες εκτιμούσαν προ ημερών ότι θα είχαν σωθεί 3.000 ζωές από τα σχεδόν 17.500 θύματα που θρηνούμε μέχρι σήμερα; Τι κι αν ζητούσαν εγκατάσταση συστημάτος καθαρισμού του αέρα σε οχήματα και συρμούς;

Άλλωστε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε ένα ολόκληρο χρόνο να παραδεχθεί ότι «κολλάει» σε λεωφορεία και μετρό

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend