Μέχρι και η Τσιμτσιλή αγανάκτησε με την κυβερνητική ανικανότητα: Νοιώθω θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε την ταλαιπωρία που υπέστη λόγω χιονιά και… επιτελικού κράτους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βίωσε από «πολύ κοντά» τις ολέθριες συνέπειες που είχε η διαχείριση της κακοκαιρίας Ελπίδα από τον κρατικό μηχανισμό και την κυβέρνηση.

Η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες κατοίκους της Αττικής που όχι μόνο εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό αλλα στη συνέχεια έπρεπε να μείνουν σε ένα σπίτι όπου δεν είχε ρεύμα για 36 ολόκληρες ώρες.

Ολόκληρη η τοποθέτησή της παρουσιάστριας:

«Αγαπημένοι μου, καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς.

Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτογραφίες που μας χάρισε η “Ελπίδα”, όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 ώρες χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι, όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας, καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια, ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.

Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική Οδό, αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους, όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά, άλλωστε, κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητά μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό.

Καλημέρα ❄️»

ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr