Μέχρι και ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού στον Εύοσμο πέτυχε καλύτερη τιμή στα PCR αλλά ο Άδωνης… δε μπορεί

 

Ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπάθησε πολύ για να μας πείσει πως το πλαφόν των 47 ευρώ στα PCR τεστ από 60 έγινε με πολύ κόπο. 

Ωστόσο, μετά τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών στη Θεσσαλονίκη και τον δήμαρχο Χαλανδρίου στην Αττική, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη κατάφερε ύστερα από διαπραγμάτευση να κλείσει συμφωνία με ιδιωτικό κέντρο μειώνοντας την τιμή σε 28 ευρώ για κάθε μοριακό τεστ.

Εφόσον ο υπουργός Ανάπτυξης δυσκολεύεται να μειώσει την τιμή στα PCR οι πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από αυτό του Άδωνη. Έτσι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου μπορούν να κάνουν PCR σε καλύτερη τιμή.

Παράλληλα, ο Σύλλογος εξασφάλισε πολύ χαμηλή τιμή και για rapid test με μόλις ευρώ μετά από διακανονισμό με το φαρμακείο της περιοχής.  

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend