Ματίνα Παγώνη / Απέτυχε η εκστρατεία εμβολιασμού του πληθυσμού

Να μην μασάμε τα λόγια μας και να λέμε αλήθειες είπε σε υψηλούς τόνους η Ματίνα Παγώνη υπογραμμίζοντας ότι η εκστρατεία εμβολιασμού του πληθυσμού έχει αποτύχει.

«Αποτύχαμε στον στόχο εμβολιασμού του 80% του πληθυσμού» που είχε τεθεί για τον Αύγουστο επεσήμανε, λέγοντας ότι υπήρξε καθυστέρηση και στην επικοινωνιακή πολιτική για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Όπως περιέγραψε τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα είναι, πλέον, άδεια και είναι φυσικό να κλείσουν με τους υγειονομικούς που είχαν μεταφερθεί εκεί να επιστρέψουν στις θέσεις τους γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη να καλύψουν τα κενά που είχαν δημιουργηθεί.

Εμβολιασμός / Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα για το τείχος ανοσίας

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, σε συνέντευξή της στο Open έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού στις ηλικίες των 50 και 60 ετών ενώ προέτρεψε για μια ακόμα φορά τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά.

Μάλιστα, επαναδιατύπωσε την πρόταση να στηθούν εμβολιαστικές μονάδες στα σχολεία προκειμένου με την έγγραφη συναίνεση των γονιών να εμβολιαστούν οι μαθητές από 12 ετών και πάνω.

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend