Μαυροειδάκος για Πέραμα / Ανταρσία κατά αξιωματικών – Χαρακτήρισε παράνομη την εντολή διακοπής της καταδίωξης

Άκρως επικίνδυνη η τοποθέτηση του γενικού γραμματέα των Ειδικών Φρουρών. Αμφισβήτησε το δικαίωμα του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ να δίνει εντολές

Ανταρσία από τον γενικό γραμματέα των Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο, ο οποίος έκανε μια επικίνδυνη δήλωση με την οποία επί της ουσίας αμφισβητεί το δικαίωμα του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ, να κατευθύνει και να δίνει εντολές στους αστυνομικούς που βρίσκονται στο πεδίο.

Ο Στράτος Μαυροειδάκος αφού παραδέχθηκε ότι είχε δοθεί εντολή «Α100» για να σταματήσει η καταδίωξη, εξήγησε ότι «Α100 επιχειρησιακά είναι ταξίαρχος της Άμεσης Δράσης» και συνέχισε βγαίνοντας στο αντάρτικο ότι η εντολή ήταν παράνομη!

«Δεν υπάρχει αστυνομία στον κόσμο που να λέει “σταματήστε”, δηλαδή τους αφήνουμε και φεύγουν» είπε γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών.

Στη συνέχεια, βέβαια, πέταξε και το επιχείρημα ότι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δεν θα μπορούσαν να ακούσουν την εντολή για διακοπή της καταδίωξης καθώς «κανένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ δεν έχει ακουστικό. Πώς θα ακούσουν με 180 χλμ και τις σειρήνες τους ασυρμάτους;» είπε.

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend