Μα πού χάθηκαν τα «θηρία» των 500.000€ που μίσθωσε ο Πατούλης για την «Ελπίδα»;

Φιέστα για δημοσιογράφους είχε κάνει ο Πατούλης δύο μέρες πριν την επέλαση της Ελπίδας 

Περί το μισό εκατομμύριο ευρώ κόστισαν τα «θηρία» που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Αττικής για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας και διαφήμιζε ο Γιώργος Πατούλης περιχαρής δίνοντας φωτογραφίες με δελτίο τύπου προς όλα τα ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διασυρμός Πατούλη στον ΑΝΤ1: Σφοδρή επίθεση από Λιάγκα και Περρή για την κακοκαιρία (video)

Αυτό προκύπτει από τη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια. Πρόκειται για ανάθεση που έγινε από την Περιφέρεια Αττικής με κλειστό διαγωνισμό. Ειδικότερα, «ανάθεση μετά από διαπραγμάτευση (χωρίς προηγούμενη δημοσίευση)» όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, σε επτά ιδιωτικές εταιρείες. Πρόκειται για τους εργολήπτες, ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Ι.Δ. ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.,  ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.,  ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΕΥΣΤ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ,  LM CONSTRUCTION AKTE,  ΔΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.,  GRGENESIS A.E..

Η ανάθεση αφορούσε στη διάθεση μηχανημάτων έργου, «όπως αποχιονιστικά, αποχιονιστικά τύπου ανέμης-φρέζας, γκρεϊντερ, JCB, φορτωτή Bobcat, τσάπες, αντλίες, λεπίδες, αλατιέρες, 4×4, φορτωτές, φορτηγά, γαιοπροωθητές, γερανούς, εργάτες, ερπυστριοφόρο για ειδικές αποστολές (πολυμηχάνημα) κ.α.

μαζί με τα τυχόν απαραίτητα συνοδευτικά τους οχήματα (πλατφόρμες μεταφοράς βαρέων», σύμφωνα με τη σχετική απόφαση. Μάλιστα το κόστος της ανάθεσης ανήλθε σε 500.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική απόφαση:

Οι φωτογραφίες με τα θηρία αναπαρήχθησαν σε όλα τα ΜΜΕ με πρώτο και καλύτερο το skai.gr με αποθεωτικούς τίτλους για την ετοιμότητα της Περιφέρειας Αττικής. Μία ετοιμότητα η οποία όμως φάνηκε ότι υπήρχε μόνο στο κομμάτι της επικοινωνίας με την αποστολή δελτίων τύπου και τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη να φωτογραφίζεται στο κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, όπως φαίνεται και από τη σχετική φωτογραφία. Καλή η επικοινωνία κύριε Πατούλη αλλά στην πολιτική μετρά η ουσία και όχι οι φωτογραφήσεις.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr