Μυστήριο με τον τραυματισμό του Φουρθιώτη: «Η κλινική του εικόνα δεν συνάδει με πτώση – Είχε μώλωπες»

Παρότι είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι έπεσε μέσα στο σπίτι του, η κλινική του εικόνα του Φουρθιώτη δεν συνάδει με μια απλή πτώση και έφερε πολλά τραύματα, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Επικαλούμενοι αποκλειστικές πληροφορίες, ανέφεραν πως η εικόνα που είχε δεν συνάδει με μία απλή πτώση, καθώς είχε χτυπήματα στο στήθος και στην μέση.

«Ο Μένιος Φουρθιώτης χειρουργήθηκε το μεσημέρι στο ΚΑΤ, αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα του ισχίου. Η εγχείριση πήγε πολύ καλά. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι τα χτυπήματα που έχει και στη μέση, και στο θώρακα και στο στήθος»

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα νέα τραύματα που φέρει ο Φουρθιώτης, ο δημοσιογράφος υπενθύμισε ότι «ο Μένιος Φουρθιώτης είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι έπεσε μέσα στο σπίτι του. Δεν υπάρχει άλλος μάρτυρας. Η εικόνα του Μένιου Φουρθιώτη, όμως, μέσα στο νοσοκομείο είναι ότι έχει πάρα πολλά τραύματα. Φέρει κάταγμα οσφυϊκής και θωρακικής χώρας, αλλά και αρκετούς μώλωπες».

Μάλιστα, όπως συνέχισε σχολιάζοντας ο ίδιος: «Κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο δήλωσε στους γιατρούς ότι έπεσε και χτύπησε αλλά η κλινική του εικόνα δεν συνάδει μία απλή πτώση από το ύψος του».

Όπως ειπώθηκε μάλιστα, αν δεν έπεσε σε σκάλες, τότε κάτι άλλο

(ΠΗΓΗ: https://www.koutipandoras.gr)