Νέα περιοριστικά μέτρα / Μπλόκο στους ανεμβολίαστους σε εστίαση, καφέ, μπαρ, χώρους ψυχαγωγίας

Σε σχεδόν πλήρη αποκλεισμό των ανεμβολίαστων πολιτών που μεγάλο μέρος δραστηριοτήτων προχώρησε η κυβέρνηση που βλέπει το πολυδιαφημισμένο εμβολιαστικό της πρόγραμμα να καταρρέει και το νέο κύμα της πανδημίας να βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους θα ισχύσουν από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022 και είναι τα εξής:

  • Οι ανεμβολίαστοι πολίτες αποκλείονται από όλους τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των καφέ και των μπαρ, καθώς και από τα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα.
  • Στα μοναδικά μέρη που θα μπορούν να εισέρχονται με την προϋπόθεση να έχουν αρνητικό rapid test 48 ωρών, είναι τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και τα μουσεία. Οι χώροι αυτοί θα μπορούν να επιλέξουν εάν θα είναι αμιγείς ή μεικτοί χώροι προκειμένου να αυξήσουν τη χωρητικότητά τους.
  • Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν διαγνωστικά τεστ σε δημόσιες δομές, θα πρέπει να πηγαίνουν στον ιδιωτικό τομέα και να πληρώνουν.

Υποχρέωση για rapid test

  • Μέχρι τέλη Μαρτίου 2022, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό & δημόσιο τομέα θα πρέπει να κάνουν 2 εργαστηριακά rapid test / εβδομάδα προς 10 ευρώ το ένα
  • Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές  έχουν υποχρέωση για 2 εργαστηριακά rapid test  την  εβδομάδα, με δικό τους κόστος 10 ευρώ το ένα
  • Οι ανεμβολίαστοι μαθητές: έχουν υποχρέωση για 2 self test την εβδομάδα, τα οποία θα τους χορηγούνται δωρεάν από το κράτος
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι
μετρα ανεμβολιαστοι

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend