Νέο Ηράκλειο / Άγρια φασιστική επίθεση σε αντιρατσιστές (βίντεο)

Πρωτοφανής κλιμάκωση των φασιστικών επιθέσεων, ενόσω η κυβέρνηση σιωπά και “χαϊδεύει” τους ακροδεξιούς.

Μια ακόμα θρασύδειλη επίθεση φασιστών έλαβε χώρα την Κυριακή το απόγευμα, στην πλατεία Ν. Ηρακλείου Αττικής.

Οι ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε ολιγομελή ομάδα μελών της ΚΕΕΡΦΑ και τους ξυλοκόπησαν.

Όπως μάλιστα καταγγέλει η οργάνωση, η επίθεση των φασιστών είχε “την κάλυψη της Αστυνομίας”.

Η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων περιστατικών σε Σταυρούπολη, Εύοσμο και Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Στη σκιά των επιθέσεων αυτών, αλγεινή εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί η σιωπή και η αδιαφορία από μέρους της κυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα στελέχη της ΝΔ, από τον βουλευτή κ. Μπογδάνο έως και τον υφυπουργό Παιδείας κ. Συρίγο, εμφανίζονται να δικαιολογούν τις πράξεις των ακροδεξιών.

(ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend