Νίκος Τζανάκης / Ιερείς στην Κρήτη αρνούνται να κοινωνήσουν εμβολιασμένους

Ιερείς στην Κρήτη απειλούν πιστούς ότι, αν εμβολιαστούν, θα τους απαγορεύσουν το Μυστήριο της Εξομολόγησης αλλά και τη συμμετοχή στο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.

Στην απίστευτη αυτή καταγγελία προχώρησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης, επικαλούμενος μαρτυρίες πολιτών.

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ, «οι παπάδες αυτοί με την προπαγάνδα, δημιουργούν ένα κλίμα ψυχολογικής και πνευματικής βίας κατά των ανθρώπων που θέλουν να εμβολιαστούν».

«Λειτουργούν βλάσφημα απέναντι στη θρησκεία αλλά και ενάντια στη θέληση της Ιεράς Συνόδου λες και τα ποίμνιά τους είναι τσιφλίκι τους» κατήγγειλε ο καθηγητής σε έντονο ύφος.

«Στέλνουν κόσμο στα νοσοκομεία» τόνισε ο καθηγητής που εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για τα φαινόμενα αυτά.

(ΠΗΓΗ  : https://www.avgi.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend