Νίκος Χατζηνικολάου / Τα «καρφιά» προς Πορτοσάλτε και απεργοσπάστες

Λάβρος κατά των απεργοσπαστών δημοσιογράφων εμφανίστηκε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του, μία ημέρα μετά την 24ωρη γενική απεργία.

«Μας προέκυψε κι ένα καινούργιο με τη χθεσινή απεργία, μέχρι τώρα ήξερα πως το να είσαι απεργοσπάστης ήταν ντροπή, δηλαδή προχωράς με σκυμμένο το κεφάλι και πας τοίχο-τοίχο. Από χθες έχουμε νέα κατηγορία απεργοσπαστών: τον υπερήφανο απεργοσπάστη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος συνεχίζοντας τα «καρφιά» προς του προς τους συναδέλφους που δεν στήριξαν την απεργία που είχε προκηρύξει και η ΕΣΗΕΑ, πρόσθεσε: «Πες με ειλικρίνεια, χαμήλωσε το βλέμμα σου, πες εκβιάστηκα από το αφεντικό μου και αναγκάστηκα να εργαστώ και μην το παίζεις υπερήφανος. Μη σηκώνεις και σημαία ενώ είσαι απεργοσπάστης. Μην παριστάνεις, δηλαδή, τον υπερήφανο απεργοσπάστη διότι δεν πείθεις κανέναν».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η ΕΣΗΕΑ έχει παραπέμψει τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης του ΣΚΑΙ Βασίλη Παπαδρόσο και τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να απολογηθούν για το στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού και το σπάσιμο της απεργίας.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Άρης Πορτοσάλτε δεν παρέλειψε να κάνει το παρακάτω tweet: