Νοσοκομείο Ικαρίας / Μια … ζαχαροπλάστισσα διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια

Η Ανεζινιώ Σταμούλη, ιδιοκτήτρια του «Λουκουμαδόσπιτου» στη Σάμο, σε θέση ευθύνης στο νοσοκομείο της Ικαρίας

Η νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Ικαρίας είναι ζαχαροπλάστισσα στη Σάμο. Πρόκειται για την Ανεζινιώ Σταμούλη, ιδιοκτήρια του «Λουκουμαδόσπιτου» στη Σάμο όπως η ίδια αναφέρει, η οποία ανέλαβε, ήδη, τα καθήκοντά της.

Η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή καρδιολογίας και βουλευτή νομού Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει δεύτερη φορά στο πρόσωπό της.

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό της στο Facebook, έχει σπουδάσει Ελληνικό Πολιτισμό στο ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend