Ντροπή: «Πουλάει» Rafale σαν κομματάρχης της δεκαετίας του ’60 ο Μητσοτάκης

Την ώρα που τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται και η χώρα μας μετράει 300 νεκρούς από κορωνοϊό μέσα σε τρεις ημέρες (το «καλοκαιρινό μπουρίνι», όπως το αποκάλεσε ο πρωθυπουργός) η κυβέρνηση πασχίζει να πιαστεί από κάπου για να αλλάξει την ατζέντα και δεν… κρατιέται μέχρι σήμερα (Τετάρτη) που θα πραγματοποιήσει μία ακόμη επικοινωνιακή φιέστα

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυρ. Μητσοτάκης, σε μία πρωτοφανή κίνηση, «ανέβασε» το απόγευμα της Τρίτης σχετικό βίντεο στα social media και επέλεξε να το συνοδεύει το λογότυπο της ΝΔ! Ο πρωθυπουργός ανέβασε το βίντεο για την άφιξη των Rafale γράφοντας «Έρχονται» και βάζοντας τις σημαίες της Ελλάδας και της Γαλλίας. Σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα, φαίνονται να πετούν μαχητικά, ενώ το λογότυπο της ΝΔ εμφανίζεται στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι ετοιμάζεται για την αποπροσανατολιστική φιέστα της Τετάρτης. Όπως ανακοινώθηκε στην τελετή παράδοσης παραλαβής, στις 12.30 στις εγκαταστάσεις της 114ΠΜ στην Τανάγρα, θα παραστεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, από όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία, προφανώς για να τονώσει το εθνικό φρόνημα των φορολογούμενων που θα πληρώσουν τον λογαριασμό.

Οι πολίτες μπήκαν στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook και απάντησαν δεόντως.

Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές τοποθετήσεις κάτω από την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

 • «Με χρήματα της ΝΔ αγοράστηκαν; Τι ανοησία είναι αυτή στο τέλος;»
 • «Δεν είναι σωστό να μπαίνει στο τέλος το σήμα της Νέας Δημοκρατίας, για εθνική δαπάνη που πληρώνει ο λαός»
 • «Και τα πήραμε και βίντεο βγάλαμε… ας πούμε όλα καλά. το σήμα της ΝΔ γιατί παίζει στο τέλος; Με χρήματα του κόμματος σας τα πήρατε;»
 • «Είναι ικανοί να βάλουν και το σήμα της ΝΔ στα αεροπλάνα αντί για το εθνόσημο. Έτσι είναι όταν βάζεις το κόμμα και τα ρουσφέτια πάνω από όλα»
 • «Τα Rafale τα πληρώνει όμως ο ελληνικός λαός δεν τα πληρώνει το κομματικό ταμείο της ΝΔ για να μπαίνει με αυτό το στυλ το λογότυπο. είναι άκομψο δεν το έχω ξαναδεί από αλλά κόμματα και νομίζω θα σχολιαστεί»
 • «Μπράβο. Μπορεί να έχουμε 40% ανεργία στους νέους αλλά έχουμε αεροπλανάκια πίου πίου»
 • «Λεφτά άχρηστα δώσατε εκεί, λεφτά που έπρεπε να πάνε στα σχολεία στην υγεία στους συνταξιούχους στους άπορους και στους φτωχούς»
 • «106 νεκροί σήμερα, αλλά ο Μητσοτάκης ανεβάζει όλο χαρά φωτογραφία με τα Rafale και λεζάντα “έρχονται”»
 • «Όσοι είστε σε κηδείες, σε νοσοκομεία σε διαδρόμους, σε σχολεία με ανοιχτά παράθυρα, όπου ξεπαγιάζουν παιδιά, σε παγωμένα χωρίς θέρμανση σπίτια, μπροστά σε άδεια ψυγεία, σηκώστε το κεφάλι ψηλά, και όλα καλά».
 • «Πετούν οι μίζες και τα δισεκατομμύρια που μας περίσσευαν, και μετακόμισαν σε offshore σε μίζες, και σε χιλιάδες θέσεις εργασίας… στην Γαλλία . Άει σιχτίρ πια»
 • «106 νεκροί σήμερα, αντί να ανοίξετε νοσοκομεία όπως έκαναν οι Κινέζοι, εσείς παίρνετε Rafale. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη».

ΠΗΓΗ : https://left.gr