Ογδόντα ράντζα στο Αττικό μετά την εφημερία!

Απίστευτες καταστάσεις στα νοσοκομεία.

Τραγικές καταστάσεις επικρατούν στα νοσοκομεία όλης της χώρας και όχι μόνο της Βορείου Ελλάδας! Το iEidiseis παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο Αττικό, που εφημέρευε μέχρι τις 8 το πρωί της Πέμπτης και που δείχνουν τα ράντζα στους διαδρόμους, ακόμα και για σοβαρά περιστατικά. Κατά τη διάρκεια της εφημερίας υπήρξαν 700 επισκέψεις, εκ των οποίων έγιναν 185 εισαγωγές.

Οι 125 επισκέψεις ήταν για covid-19. Έγιναν 39 εισαγωγές για covid-19, ενώ υπήρξαν και 6 περιπτώσεις που παραμένουν ως «ύποπτα κρούσματα». Η εφημερία έληξε με 80 ασθενείς σε ράντζα!!!

Φωτό στο iEidiseis.gr

 

ΠΗΓΗ : https://www.ieidiseis.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend