Οικονόμου για Εύβοια: Είχαμε πλήρες σχέδιο αλλά «με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς»! (Video)

Στενεύουν τα περιθώρια για την επίρριψη των κυβερνητικών ευθυνών, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αυτή τη φορά να τα ρίχνει τελικά στον… θεό!

Προκλητική για ακόμη μία φορά είναι η μετάθεση κυβερνητικών ευθυνών με αφορμή τις πλημμύρες στην Εύβοια κι ενώ οι κάτοικοι της περιοχής δοκιμάζονται ξανά μέσα σε διάστημα λίγων μόλις μηνών.

Αφού σαν επιλογές έχουν καλυφθεί η ατομική και συλλογική ευθύνη, η κυβέρνηση επιστράτευσε τώρα την θεϊκή ευθύνη προκειμένου να απεκδυθεί των δικών της ευθυνών για την λάσπη που έπνιξε τη Βόρεια Εύβοια μετά τις βροχές των τελευταίων ημερών.

Παρόλο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατεινόταν μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές ότι θα ήταν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, όπως αποδείχθηκε με τραγικό τρόπο στη Βόρεια Εύβοια, δεν έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για να θωρακιστεί η περιοχή, με τους κατοίκους για ακόμη μία φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, να οδηγούνται σε απελπισία.

Ερωτηθείς για αυτό στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ισχυρίστηκε ότι υπήρξε γρήγορο, πλήρες, ουσιαστικό κι αποτελεσματικό σχέδιο για τη Βόρεια Εύβοια, αλλά «με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς»!

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend