Οι πολίτες ώρες στις ουρές για τεστ, κυβέρνηση και υπουργείο Υγείας κάνουν ακόμα διακοπές

Με απίστευτη ταλαιπωρία ξεκίνησε για χιλιάδες πολίτες το νέο έτος. Και σήμερα, από νωρίς το πρωί, σχηματίζονται και πάλι τεράστιες ουρές έξω από τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και τις ελάχιστες δημόσιες δομές που διενεργούν PCR tests.

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας  κάνουν ακόμα… διακοπές αφού, μετά τη δήλωση της αναπληρώτριας Υπουργού, Μίνας Γκάγκα, ότι δεν είναι απαραίτητο το PCR, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το να επεκτείνει τη λίστα με τα δημόσια νοσοκομεία στα οποία γίνεται το τεστ δωρεάν.

Στο Χαλάνδρι, έξω από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, μίλησε πολίτης ο οποίος, με λυγμούς, περιέγραψε ότι χρειάζεται να περιμένει στην ουρά για να κάνει τεστ κάθε τρεις μέρες ώστε να μπορεί να επισκεφθεί τη γυναίκα του που νοσηλεύεται με καρκίνο στον Άγιο Σάββα, κι ενώ τα τεστ σε ιδιωτικά θεραπευτήρια κοστίζουν 60 ευρώ κατά μέσο όρο.

 

Αντίστοιχη εικόνα και στο ΙΚΑ της Λ. Αλεξάνδρας, όπου πολίτες περιμένουν στην ουρά από τις 4 ξημερώματα ώστε να κάνει δωρεάν τεστ, αφού έφυγε άπραγος χωρίς να εξυπηρετηθεί.

oures alexandras rapid skai

Όπως λένε οι περισσότεροι, σπεύδουν να κάνουν PCR είτε γιατί έχουν συμπτώματα είτε γιατί το χρειάζονται για να επιστρέψουν στη δουλειά μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Δείτε ακόμη: Χωρίς oίκτο! Ο ΕΟΔΥ διώχνει τον κόσμο που περιμένει ώρες στις ουρές κι ο Πλεύρης τρέχει στα κανάλια

ΠΗΓΗ : https://www.newscenter.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend