Ούτε ένας εμβολιασμός την Κυριακή σε 42 νομούς της χώρας-Λευκή πετσέτα από την κυβέρνηση!

Οι αρμόδιοι δείχνουν πως έχουν εγκαταλείψει τη μάχη και ελπίζουν πλέον να πετύχει η χώρα την ανοσία με τη νόσηση!

σε 42 νομούς της χώρας δεν έγινε ούτε ένας εμβολιασμός!!!
Είχε δίκιο. Κοιτάζοντας τα επίσημα στοιχεία, είχαμε 344 εμβολιασμούς σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων οι 207 ήταν για την πρώτη δόση και οι 109 για τη δεύτερη-οι υπόλοιπες 53 δόσεις ήταν αναμνηστικές!

Τα στοιχεία είναι απολύτως αποκαρδιωτικά. Την Τετάρτη είχε εμβολιαστεί το 60,5% του πληθυσμού, ενώ δεν προχωρά σχεδόν καθόλου ο εμβολιασμός σε μεγάλες ηλικίες- η πλειοψηφία των ελαχίστων που εμβολιάζονται είναι νέοι! Και μάλλον δεν έχουμε και να αναμένουμε πολλά, καθώς όσοι έχουν κάνει την πρώτη δόση ανέρχονται μόλις στο 63%!!! Αν όμως τα στοιχεία είναι αποκαρδιωτικά, η στάση της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα είναι εξοργιστική. Εβδομάδες τώρα η στήλη έχει επισημάνει ότι –δυστυχώς- οι αρμόδιοι έχουν ρίξει λευκή πετσέτα στο θέμα των εμβολίων, συμβιβαζόμενοι πλήρως με τους τόσους θανάτους (περίπου ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ την ημέρα ή ένα μικρό ορεινό χωριό την εβδομάδα)!

Και το χειρότερο; Μη λαμβάνοντας κανένα μέτρο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, δείχνει να ελπίζει στην ανοσία της κοινότητας έως το τέλος του έτους μέσω της νόσησης. Μέσω δηλαδή μιας μεθόδου που επιφέρει καθημερινά περισσότερους θανάτους και ακόμα πιο μεγάλη πίεση στις ΜΕΘ! Είναι δε εντυπωσιακό πώς έχουν συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση επιστήμονες που ήταν ιδιαίτερα αυστηροί, πολιτικοί του κυβερνώντος κόμματος αλλά και επιφανείς δημοσιογράφοι που ήταν διαπρύσιοι κήρυκες του υποχρεωτικού εμβολιασμού ακόμα και στο γενικό πληθυσμό. Άλλαξαν την άποψή τους; Ή την αναπροσαρμόζουν κάθε φορά ανάλογα με τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης; Επαναλαμβάνουμε: Μιλάμε ότι κάθε μέρα χάνουμε ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ ή ένα ορεινό μικρό χωριό!

ΠΗΓΗ : https://www.ieidiseis.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend