Ούτε τα προσχήματα: Ειδικός Σύμβουλος στο ΕΛΙΑΜΕΠ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Κανένα γαλάζιο (ή γαλαζοπράσινο….) στέλεχος δεν πάει χαμένο: Τη θέση του «Ειδικού Συμβούλου» στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ ) αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λίγο μετά την έξωσή του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Άραγε ποιο από τα επιτεύγματά του εκτιμήθηκε;

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με απόφαση του ΔΣ αναλαμβάνει θέση Ειδικού Συμβούλου, και μάλιστα ως επικεφαλής του προγράμματος Εσωτερικής Ασφάλειας του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Πριν από δύο ημέρες ο M. Χρυσοχοΐδης είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ με θέμα «Ακροδεξιός Εξτρεμισμός στην Εποχή της Πανδημίας».

Μετά από μια… λαμπρή θητεία

Όπως φαίνεται, το ΕΛΙΑΜΕΠ εκτίμησε το έργο του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη: την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας για «νόμο και τάξη» στα πανεπιστήμια, τα καθημερινά περιστατικά αστυνομικής βίας κατά πολιτών (ποιος έχει ξεχάσει τη Νέα Σμύρνη;), την απραξία του Αυγούστου που επέτρεψε να καούν 1 εκατομμύριο στρέμματα γης σε Αττική και Βόρεια Εύβοια, τότε που Μιχ. Χρυσοχοϊδης δήλωνε «και υπηρεσιακός και πολιτικός», τη γκάφα με τον πίνακα του Πικάσο, την έξαρση της εγκληματικότητας, όπως με τη δολοφονία Καραϊβάζ, την υπόθεση Φουρθιώτη, την καταστολή της διαδήλωσης στις 17 Νοέμβρη πέρσι – για να περιοριστούμε στον τελευταίο χρόνο…

(ΠΗΓΗ : https://left.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend