Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είδε το Αστυνομικό φονικό στο Πέραμα αλλά οργίστηκε με τα τρικάκια κατά της Κεραμέως

Το πως αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα θέματα της ασφάλειας των πολιτών φάνηκε για μια ακόμη φορά από την αντίδραση της επίσημης φωνής της κυβέρνησης, του εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στα γεγονότα στο Πέραμα με το θάνατο ενός νέου ανθρώπου

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο γι’ αυτό το τραγικό συμβάν.Βρήκε όμως χρόνο να βγάλει ανακοίνωση για τα χαρτάκια και τις φωνές του Ρουβίκωνα.

«Τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι, που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους», ήταν η γραπτή δήλωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

Πρωτοφανή πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα με άκρα κυβερνητική σιωπή για τις σφαίρες που σφυρίζουν σαν χαλάζι αλλά οργή για τα χαρτάκια και τις φωνές σε δημόσιο χώρο.

(ΠΗΓΗ : https://www.newscenter.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend