Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρέπει να είναι ψεύτης ;

Κυβερνητικό… δούλεμα: «Ο ΠΘ έχει λείψει για διακοπές για ελάχιστες μέρες στα 2,5 χρονια»

(σσ και σείστηκαν και τα κάγκελα απ’ τα γέλια…)

Προσβολή της νοημοσύνης, αλλά και πλήρη ανατροπή της πραγματικότητας επιχείρησε να κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απαντώντας σε ερώτηση για το νέο τριήμερο του πρωθυπουργού, αυτή τη φορά στην Ήπειρο, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βουλιάζει στη μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού με πρωτοφανείς αριθμούς μολύνσεων.

Διαβάστε σχετικά :  Με ανοιχτό το κινητό του διακοπάρει ο Μητσοτάκης – Κανένας λόγος ανησυχίας…

Ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά και έδωσε την εξής απάντηση: 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα 2,5 χρόνια που είναι πρωθυπουργός, οι μέρες εκτός του Μεγάρου Μαξίμου είναι ελάχιστες».

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend