Ο Κύρτσος απαρριθμεί τις αποτυχίες Μητσοτάκη: Πανδημία, ΕΣΥ, ακρίβεια και απολιγνιτοποίηση

 

Νέο χτύπημα του γαλάζιου ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου κατά των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη μέσα σε ένα 24ωρο αφού προηγουμένος είχε μιλήσει για επιτελικό κράτος που δεν τα πήγε τόσο καλά (διαβάστε ΕΔΩ).

Στην ουσία απαρριθμεί τις αποτυχίες στις οποίες συμπεριλαμβάνει την ακρίβεια και την εσπευσμένη απολιγνιτοποίηση αλλά και την προετοιμασία του ΕΣΥ όπως και την εκτίμηση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα μιλά για το που έπεσαν έξω και σημειώνει πως δεν δέχονται αμφιχβήτηση του έργου τους και πως αποκλείεται να μάθουν.

Γράφει ο Γιώργος Κύρτσος:

Ο αιφνιδιασμός από Όμικρον θέτει ζήτημα ποιότητας «επιτελείου»Μαξίμου.
Έπεσαν έξω:
Σε αντιμετώπιση πανδημίας.
Εκτίμηση πορείας της.
Προετοιμασία ΕΣΥ.
Απολιγνιτοποίηση,
ενεργειακό,φυσικό αέριο.
Έλεγχο ελλειμμάτων,ακρίβεια
Δεν δέχονται αμφισβήτηση έργου τους.
Αποκλείεται να μάθουν.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Κύρτσος επανέρχεται για να σημειώσει πως είναι βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση να παραταθεί η λειτουργία 7 λγινιτικών μονάδων μέχρι το 2025:

Βήμα στη σωστή κατεύθυνση.
Η ΔΕΗ παρατείνει τη λειτουργία 7 λιγνιτικών μονάδων μέχρι το 2025(Καθημερινή)
Μέχρι και οι Πράσινοι της Γερμανίας θέτουν στόχο για απολιγνιτοποίηση «το νωρίτερο» το 2030.
Εμείς βιαστήκαμε αντί να ζητήσουμε διευκολύνσεις για τους ρύπους,όπως η Βουλγαρία…

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend