Ο Παύλος σπούδασε στην Αμερική, επέλεξε να γυρίσει και να δουλέψει στο … εργοστάσιο του πατέρα του !

Ο φαύλος, ο Παύλος και τα φούμαρα του brain gain

Απελπιστικός ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να δείξει έργο. Κατά τη συζήτηση με νέους επιχειρηματίες στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της ΝΔ το Σάββατο είπε μισή αλήθεια που, όπως είναι γνωστό, ισούται με ένα ψέμα.

Προσπαθώντας να πείσει τους ακροατές και τα ΜΜΕ που παρακολουθούσαν την ομιλία του ότι το brain drain με την πολιτική του γίνεται “brain gain”, επιστρέφουν δηλαδή νέοι επιστήμονες από το εξωτερικό, έφερε το παράδειγμα ενός νέου που επέστρεψε στην Ελλάδα να δουλέψει.

«Δίνουμε ειδικά φορολογικά κίνητρα σε νέους ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν στα χρόνια της κρίσης από τη στιγμή που θα επιλέξουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Και έχουμε εδώ πέρα παραδείγματα: Ο Παύλος σπούδασε στην Αμερική, επέλεξε να γυρίσει και να δουλέψει στον τόπο του, γιατί; Διότι βρήκε μία καλή δουλειά», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Αυτό που δεν είπε όμως είναι ότι ο Παύλος, που καθόταν κοντά του, γύρισε για να εργαστεί στην επιχείρηση του πατέρα του! Η οποία τυχαίνει να είναι μία από τις πολύ γνωστές ελληνικές εταιρείες! (σσ: νερά Βίκος)

Δυσκολεύεται πολύ να συναντηθεί με την αλήθεια ο πρωθυπουργός. Σε μια χώρα όμως που η ανεργία των νέων έχει χτυπήσει κόκκινο είναι τουλάχιστον φαύλο να παίζεις με τον πόνο τους και να τους κοροϊδεύεις…

ΠΗΓΗ : https://www.newscenter.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend