Ο πρώτος ασθενής της μετάλαξης Δ στην εντατική του νοσοκομείου.Παπανικολάου

Πρόκειται για 49χρονο μοναχό του Αγ.Όρους ,ο οποίος βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση πια στην εντατική του Νοσοκομείου Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη. Η είσοδός του στο νοσοκομείο έγινε στις 2 Ιουλίου αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε γρήγορα και πια βρίσκεται διασωληνωμένος  στην εντατική.

Η είδηση προέρχεται από τον Δ/ντη της ΜΕΘ του νοσοκομείου κ.Ν.Καπραβέλου σε επικοινωνία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό ” Στο Κόκκινο 105,5″  στην εκπομπή του Ν.Ξυδάκη.

Μέτρα που δεν έχουν κόστος οπως η μάσκα και η προσοχή/αποφυγή συνωστισμού επίσης προτάθηκαν ως μέτρο που πλέον πρέπει να παίρνει κάθε πολίτης μόνος του, μαζι φυσικά με τον απαραίτητο εμβολιασμό.

Σχολιάστηκε επίσης η ανάγκη ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας άλλη μια φορά.

Μέτρα Κοινής Λογικής που όμως όπως έχει ειπωθεί πολάκις δεν είναι τελικά καθόλου κοινή υπόθεση…

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend