Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου πέθανε σε ηλικία 73 ετών. Η ηθοποιός είχε αφιερώσει τη ζωή της στο θέατρο, ενώ ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Λαβ Σόρυ”.

“Μετα το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε. Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…Καλό ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλου….Μαζί με αυτό το νέο ήρθε και το νέο μιας αλλης αποχωρησης που εγινε όμως στις 15 Μαη και την.μαθαμε αργα.. Μια καλή μας συνάδελφος, αθόρυβη, που πολύ παίξαμε μαζί και στην Ομαδα θέαμα του Κακλεα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομαχη Γεωργίου…Καλό ταξίδι Μάχη μου”, έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο και είχαν μαζί μια κόρη, την Μαριλού, που είναι και η ίδια ηθοποιός.

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου είχε αφιερώσει τη ζωή της στο θέατρο, ενώ ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Λαβ Σόρυ” του Mega.

(ΠΗΓΗ : https://www.news247.gr )