Πέραμα: «Πρώτα πυροβόλησαν, μετά έκανα όπισθεν» – Ανατρέπει τα δεδομένα ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος (video)

Ανατροπή στο μέχρι σήμερα αφήγημα από τον νεαρό που παραδόθηκε σήμερα

Ανατρέπει το αφήγημα που γνωρίζαμε μέχρι τώρα η κατάθεση του νεαρού 14χρονου Ρομά που οδηγούσε το κλεμμένο όχημα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο νεαρός, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, παρουσιάστηκε στα δικαστήρια, ενώ σε δήλωση που παραχώρησε στους δημοσιογράφους αποκάλυψε τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν και κατέληξαν στη δολοφονία του φίλου του.

Ο νεαρός Ρομά παραδέχτηκε ότι είχαν κλέψει το αυτοκίνητο και ότι δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών, όμως τονίζει ότι όταν εγκλωβίστηκαν από το διερχόμενο λεωφορείο, οι ίδιοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά για να παραδοθούν. Ήταν τότε, που σύμφωνα με τον ίδιο, άρχισαν να πυροβολούν οι επτά αστυνομικοί, σκοτώνοντας τον συνοδηγό. Στη συνέχει, όπως δηλώνει, έβαλε όπισθεν και εμβόλισε τις μηχανές των αστυνομικών που βρίσκονταν πίσω του, από τις οποίες όμως είχαν προηγουμένως αποβιβαστεί οι επιβάτες.

Περιγράφοντας τι συνέβη είπε ότι «σταματήσαμε με το λεωφορείο μούρη με μούρη, αυτοί άφησαν τα μηχανάκια. Πρώτα πυροβόλησαν και μετά πέσαμε πάνω τους και οι μηχανές δεν είχαν επάνω επιβάτες».

Στην ερώτηση γιατί έπεσε πάνω στις μηχανές της ΔΙΑΣ είπε ότι το έκανε «γιατί χτύπησαν τον φίλο μου που ήταν συνοδηγός. Στις μηχανές έπεσα μόλις πυροβολήσανε για να φύγω επειδή πυροβόλησαν τον φίλο μου για να πάμε σπίτι».

«Πρώτα σκότωσαν τον φίλο μου και μετά έπεσα πάνω τους. Ήρθαν από τη δεξιά πλευρά και πυροβόλησαν. Μου είπε ο Στρατής “με πυροβολήσαν” και ξεκίνησα να φύγω» είπε ο νεαρός Ρομά συμπληρώνοντας ότι αφενός «δεν είχαμε όπλα» και αφετέρου ότι «μόλις έφυγα άρχισαν να με πυροβολούν αλλά οι σφαίρες έπεσαν στον τοίχο».

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend