Παρέλαση: Παίρνουν πίσω τις προσκλήσεις για τον «γυναικωνίτη» – Έρευνα για το λάθος

«Οι συγκεκριμένες προσκλήσεις ίσχυαν πριν από 15 χρόνια. Φέτος δεν υπάρχει κανένα διάζωμα. Η εξέδρα είναι ενιαία και όλοι κάθονται με όλους. Εκ παραδρομής και από λάθος, αντί των κανονικών προσκλήσεων δόθηκαν αυτές που προοριζόταν για το μηχάνημα καταστροφής» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κωνσταντίνου στο GRTimes.

Έρευνα για το λάθος

Στο μεταξύ όπως τόνισε η προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, οι συγκεκριμένες προσκλήσεις που έχουν μοιραστεί είναι άκυρες, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια διαμοιρασμού τους.

«Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συγκεκριμένες προσκλήσεις είναι άκυρες, δεν θα ισχύσουν στην παρέλαση και όσοι τις έχουν ήδη προμηθευτεί θα πρέπει να περάσουν από το αυτοτελές γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας προκειμένου να παραλάβουν τις κανονικές. Ταυτόχρονα, ξεκινάμε έρευνα για να δούμε πώς ακριβώς οι προσκλήσεις που προορίζονταν για καταστροφή έφτασαν να μοιραστούν σε επισήμους και δημοσιογράφους».

Δείτε επίσης: Στήνουν… «γυναικωνίτη» στην παρέλαση: «Χώρο γυναικών» προβλέπει το σχεδιάγραμμα

Το ντροπιαστικό σχεδιάγραμμα περιλαμβάνεται στην πίσω όψη της πρόσκλησης που απέστειλε η Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και την οποία εξασφάλισε το koutipandoras.gr.

(ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr )

Η αρχική είδηση : 

Στήνουν… «γυναικωνίτη» στην παρέλαση: «Χώρο γυναικών» προβλέπει το σχεδιάγραμμα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μάλλον δε σκέφτηκε ότι στον 21ο αιώνα είναι… πιθανό οι επίσημοι να μην είναι ΜΟΝΟ άντρες

Σαν να έχει βγει από τη δεκαετία του 1950 μοιάζει το σχεδιάγραμμα που έστειλε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε επισήμους και ΜΜΕ, στην οποία προβλέπεται χώρος… «γυναικών».

Προφανώς οι… «ποιητές» αναφέρονται στους/στις συζύγους/συντρόφους των επισήμων που θα παρευρεθούν στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, προφανώς χωρίς να συνυπολογίσουν ότι πλέον, στον 21ο αιώνα είναι… πιθανό οι επίσημοι να μην είναι ΜΟΝΟ άντρες.

Άλλωστε, δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά, αφού τυχαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι γυναίκα. Πού θα έπρεπε λοιπόν να σταθεί ο σύντροφός της, Παύλος Κοτσώνης, αν όχι στον «χώρο γυναικών»;

Το ντροπιαστικό σχεδιάγραμμα περιλαμβάνεται στην πίσω όψη της πρόσκλησης που απέστειλε η Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και την οποία εξασφάλισε το koutipandoras.gr.

Το θέμα με τον «γυναικωνίτη» που προβλέπει η περιφέρεια, έρχεται βεβαίως να προστεθεί στο ήδη υπάρχον «μπάχαλο» σε σχέση με τη διοργάνωση της στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης.

(ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr )

 

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend