Πατέντες εμβολίων / Κόλαφος για την κυβέρνηση – «Άλλα μας έλεγαν οι φαρμακοβιομηχανίες», λέει τώρα η Πελώνη

Ηαμηχανία χτύπησε «κόκκινο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο των «Νέων» και την πατέντα εμβολιασμών.

Όπως ήταν αναμενόμενο το εν λόγω πρωτοσέλιδο θύμισε την εποχή που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λοιδορούσε την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για τις πατέντες των εμβολίων.

Μιλώντας στον ant1 η κυβερνητική εκπρόσωπος και ερωτηθείς για το μέσο που είναι φίλα προσκείμενο στην κυβερνητική γραμμή η Αριστοτελία Πελώνη απέφυγε να απαντήσει, ρίχνοντας την ευθύνη στις φαρμακοβιομηχανίες.

(περισσότερα ,,,  ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend