Παύλος Πολάκης / Έκλεισε η πλατφόρμα για τα μονοκλωνικά – Δεν προμηθεύτηκαν νέα

Σφοδρή επίθεση στον Πλεύρη – Τελείωσαν οι 2.000 δόσεις και είναι υπεύθυνος ο υπουργός για τους ασθενείς που θα χρειαστούν μονοκλωνικά και τελικά δεν θα πάρουν

ΟΠαύλος Πολάκης καταφέρεται εναντίον του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη για το ζήτημα των μονοκλωνικών καθώς όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από χθες δεν λειτουργεί η πλατφόρμα χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook καλεί σε έντονο τόνο τον Θάνο Πλεύρη να απαντήσει, για την απίστευτη καταγγελία. Για την ακρίβεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διερωτάται με νόημα, «μήπως τελείωσαν οι 2.000 δόσεις και δεν φέρατε άλλες παρά τις τόσες φορές που σας το είπα;» και επανέρχεται τονίζοντας «γιατί από χθες 12/01 έκλεισε η πλατφόρμα υποβολής αίτησης για χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων;».

Δεδομένου ότι ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας έχει παραδεχθεί πως οι ασθενείς με Δέλτα ανταποκρίνονται καλά στα μονοκλωνικά γιατί η ηγεσία του υπουργείου δεν τα παρήγγειλε;, επιμένει ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε τον Θάνο Πλεύρη ότι είναι υπεύθυνος ο ίδιος για εκείνες τις περιπτώσεις όπου ασθενείς με ένδειξη να πάρουν μονοκλωνικά τελικά δεν πάρουν, γιατί τελείωσαν και γιατί δεν φρόντισαν να ανανεώσουν.

Παράλληλα ο Παύλος Πολάκης καλεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να παραγγείλουν και το μονοκλωνικό της GLAXO «που πιάνει και την παραλλαγή Όμικρον» και τους ζητά επίσης να προμηθευτούν «τα χάπια που ήδη άλλες χώρες έχουν παραγγείλει και παραλαμβάνουν».

 

ΠΗΓΗ : https://www.avgi.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend