ΠΟΘΑ: Ζητά την αποζημίωση των εργαζομένων στις παραγωγές που αναβλήθηκαν

«Όταν πεθαίνει ένας δημιουργός του οποίου το έργο συσπείρωσε γύρω του το λαϊκό αίσθημα στις πιο σκοτεινές στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας, η αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων αποτελεί έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του και έλλειψη σεβασμού στην καλλιτεχνική υπόσταση των συμμετεχόντων», τονίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Την πλήρη αποζημίωση των εργαζομένων στις παραγωγές που αναβλήθηκαν ή πρόκειται να αναβληθούν λόγω του τριήμερου πένθους για τον Μίκη Θεοδωράκη ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ) εκφράζοντας την αντίθεσή της στη σχετική απόφαση, όπως λέει, του υπουργείου Πολιτισμού.

«Όταν πεθαίνει ένας δημιουργός του οποίου το έργο συσπείρωσε γύρω του το λαϊκό αίσθημα στις πιο σκοτεινές στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας, η αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων αποτελεί έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του και έλλειψη σεβασμού στην καλλιτεχνική υπόσταση των συμμετεχόντων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΘΑ τονίζοντας ότι ήδη «έχει μεσολαβήσει ενάμισης χρόνος πανδημίας με υποχρεωτική αναστολή όλων των ζωντανών πολιτιστικών εκδηλώσεων».

(ΠΗΓΗ : https://left.gr/ )

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend