Πολάκης για Πατούλη: Χυδαίος πολιτικάντης που έλεγε ότι για το Μάτι φταίει η Δούρου και τώρα οι δασάρχες

Νέα ολομέτωπη επίθεση προς τον Πατούλη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης κατά του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για τη στάση που κράτησε στην περίπτωση της πυρκαγιάς στο Μάτι όταν κατηγορούσε την τότε περιφερειάρχη Ρένα Δούρου ότι αυτή φταίει για την καταστροφή και τον θάνατο πάνω από 100 ανθρώπων, ενώ τώρα που έχουν καεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δάσους στην Αττική ρίχνει το φταίξιμο στους δασάρχες.

Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει τον περιφερειάρχη Αττικής αδιάντροπο και χυδαίο πολιτικάντη που πάτησε πάνω στους νεκρούς στο Μάτι για να κατηγορήσει την κυρία Δούρου η οποία και τελικά απαλλάχτηκε από οποιαδήποτε κατηγορία.

Γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο facebook:

«ΝΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΕ!!!

Η Ρενα η Δούρου ήταν δασάρχης και πυραγος…

Στο OPEN πριν λίγο:

-Ευλαμπία Ρέβη: κύριε Πατούλη η περιφέρεια δεν έχει καμία ευθύνη για τις φωτιές;

-Πατούλης: Αν κυρία Ρεβη θέλετε να είστε κριτής κάντε το. Η Περιφέρεια δεν μπορεί να κανει τιποτα. Φταινε οι δασάρχες. Είναι ευθύνη των δασαρχών. Η περιφέρεια δεν μπορεί να επέμβει.

Ο Γιώργος ο Πατουλης, ο χυδαίος πολιτικάντης που έλεγε ότι για το Μάτι φταίει η Δούρου που τελικά απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία»

(ΠΗΓΗ : https://www.koutipandoras.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend