Αναφέρεται, όπως λέει, σε επιβεβαιωμένες πληροφορίες, και καταδεικνύουν τη διάλυση του κρατικού μηχανισμού, την ανυπαρξία κάθε σχεδιασμού που δηλώνουν την «πλήρη κυβερνητική αναλγησία».

«Πολλοί νεκροί παραμένουν στα κρεβάτια τους γιατί δεν μπορούν να μεταφερθούν ούτε στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης σημειώνοντας πως «Η διοίκηση κι οι άλλες υπηρεσίες, νοσηλευτική και ιατρική είναι άφαντες».

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες από εργαζόμενους στο Γ. Νοσοκομείο “ΣΩΤΗΡΙΑ” αναφέρουν τα εξής ΤΡΑΓΙΚΑ. Από χθες το μεσημέρι μέχρι και τώρα…:

1. Δεν έχει μοιραστεί φαγητό στους ασθενείς και στους εφημερεύοντες γιατρούς
2. Οι δρόμοι μεταξύ των κτιρίων του “ΣΩΤΗΡΙΑ” είναι ακόμα κλειστοί και οι ασθενείς δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο κτήριο για οποιαδήποτε εξέταση ή θεραπεία
3. Πολλοί νεκροί παραμένουν στα κρεβάτια τους γιατί δεν μπορούν να μεταφερθούν ούτε στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου
4. Η διοίκηση κι οι άλλες υπηρεσίες, νοσηλευτική και ιατρική είναι άφαντες. Η κεντρική θέρμανση είναι off σε διάφορες κλινικές
5. Το νοσηλευτικό προσωπικό κάνει δύο έως τρεις βάρδιες συνεχόμενες
6. Η Ειδική Μονάδα Λοιμώξεων Αναπνευστικού που νοσηλεύει ασθενείς με Covid έμεινε πολλές ώρες χωρίς οξυγόνο με ότι αυτό συνεπάγεται…
Εννοείται πως αναβλήθηκαν και όλα τα χειρουργεία!!
Υ.Γ.: Η κυβερνητική αναλγησία και η τραγικότητα των καταγγελλομένων είναι τεράστια και δεν είναι ώρα για υποθέσεις…, αλλά φανταστείτε να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, τι όργιο παραπληροφόρησης και κοινωνικού δηλητηρίου θα διοχέτευαν οι “άριστοι” του Μητσοτάκη και τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, είναι η διαδρομή από το ΤΕΠ προς την είσοδο του Χειρουργικού Τομέα και τού εμβολιαστικού κέντρου (μπλε τέντα)

ΠΗΓΗ : https://www.documentonews.gr