«Πολυτέλεια» για τον Σκέρτσο η ενίσχυση του ΕΣΥ, αλλά «ζωτική ανάγκη» η εκκλησία!

Κυνικά παραδέχθηκε πως «το σύστημα υγείας και προ πανδημίας ζοριζόταν, πιεζόταν τους χειμερινούς μήνες. Θα πιεσθεί και φέτος».

Μάλλον έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν κυβερνητικά στελέχη και υπουργοί της κυβέρνησης, αφού συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις πρωτοφανείς δηλώσεις για την πανδημία και τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσής της, που και πάλι δε συμπεριέλαβαν τις εκκλησίες. Και τι δεν ακούσαμε σήμερα: Ότι η εκκλησία είναι άσυλο, ότι είναι πιο αναγκαία από τον ρουχισμό, ότι δύσκολα κολλάς κορονοϊό σε αυτές, ότι δεν υπάρχει κάποιος να ελέγχει τα πιστοποιητικά, ότι, ότι ότι.

Μητσοτάκης όπως Άδωνις: «Στην εκκλησία δεν υπάρχει κάποιος να ελέγχει τα πιστοποιητικά»
Το αποκορύφωμα όμως ήταν η δήλωση Σκέρτσου, που υποστήριξε μέσα σ’ άκρες «χωρίς νερό μπορώ, χωρίς εκκλησία όχι», αφού υπογράμμισε πως η άσκηση θρησκευτικής λατρείας είναι ζωτικής σημασίας!

Από την άλλη μεριά, δε φαίνεται να τον ανησυχεί ιδιαίτερα το εξουθενωμένο σύστημα υγείας και οι κραυγές αγωνίας από υγειονομικούς που καταρρέουν κάτω από την πίεση της μάχης. Θεωρεί, όπως είπε «πολυτέλεια» την ενίσχυση του ΕΣΥ, γιατί όπως κυνικά παραδέχθηκε «το σύστημα υγείας και προ πανδημίας ζοριζόταν, πιεζόταν τους χειμερινούς μήνες. Θα πιεσθεί και φέτος, το γνωρίζουμε, και γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητές του».

Οι επίμαχες δηλώσεις:

Πηγή: www.rosa.gr

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend