Πρεμιέρα Θεοδωρικάκου με χημικά ενάντια σε μαθητές και φοιτητές

Ένταση στο συλλαλητήριο κατά της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγή. Εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές πραγματοποιούν πορεία στην Αθήνα με την ΕΛ.ΑΣ. να τους καλεί να διαδηλώσουν σε μία λωρίδα κάνοντας παράλληλα χρήση χημικών στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος.

Οι νέοι και οι νέες που συμμετέχουν ζητούν άμεση κατάργηση της ΕΒΕ και να μη μπουν αστυνομικοί μέσα στα πανεπιστήμια.

Τα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν λίγο πριν τις 13.00 -τα πρώτα επί υπουργίας Τάκη Θεοδωρικάκου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη- εκτονώθηκαν γρήγορα με τους συγκεντρωμένους να συνεχίζουν την πορεία όμως αργότερα σημειώθηκε νέα ένταση.

Ύστερα από την ανακοίνωση των βάσεων και τα καταστροφικά αποτελέσματα της ΕΒΕ (40.000 αποκλεισθέντες, 20.000 κενές θέσεις σε ΑΕΙ, 16 τμήματα με 0 εισακτέους) αποτελεί αναγκαιότητα για το μέλλον και την προοπτική τόσων χιλιάδων μαθητών η άμεση κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής με μαθητές και φοιτητές να δίνουν αγώνα για την κατάργηση του μέτρου.

(ΠΗΓΗ : https://www.efsyn.gr)

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Send this to a friend